Bogdanović: Koalicija "Za novi početak" je poražena, insistiraćemo da se slučajevi neregularnosti rasvjetle

"Pritisci, zloupotreba državnih resursa, kupovina glasova i ličnih karata, uzalud su bila obećanja, zastrašivanja i ucjene, građani Ulcinja su pobijedili", istakao je Bogdanović

20634 pregleda 34 reakcija 30 komentar(a)
Bogdanović, Foto: DPS
Bogdanović, Foto: DPS

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je večeras da je koalicija "Za novi početak" koju predvodi Građanski pokret URA poražena na lokalnim izborima u Ulcinju.

Nakon ponovljenog glasanja na biračkom mjestu broj pet u Ulcinju, nije došlo do promjene u broju mandata.

"Koalicija "Za novi početak" je poražena, sačuvali smo izbornu volju građana i uspjeli da je odbranimo od pokušaja izbornog inženjeringa. Uzalud je bilo sve. Pritisci, zloupotreba državnih resursa, kupovina glasova i ličnih karata, uzalud su bila obećanja, zastrašivanja i ucjene, građani Ulcinja su pobijedili", istakao je Bogdanović u saopštenju.

On je dodao da URA nije uspjela u svom naumu.

"DPS će insistirati da se svi slučajevi izbornih neregularnosti rasvjetle do kraja i zahtijevaćemo punu transparentnost u tom procesu. Takođe, već sjutra ćemo pozvati naše prirodne koalicione partnere na razgovor i dogovore oko dalje budućnosti i razvoja Ulcinja, što nam svima mora biti jedinstven cilj", rekao je Bogdanović.

Bonus video: