DPS Mojkovac: Vlast na čelu sa Delićem troši vrijeme na sastanke sa Boračkom organizacijom Republike Srpske

"Ovakvim susretima sa onima koji ratna dejstva i razaranja devedesetih godina, koja su za svoj epilog imala genocid u Srebrenici, nazivaju "otadžbinskim ratom", pokazatelj su vrijednosti na kojima počiva novouspostavljena većina u našoj opštini"

2330 pregleda 2 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Umjesto da radi na nastavku poboljšanja kvaliteta života u Mojkovcu i na dovođenju novih investitora, vlast na čelu sa predsjednikom Veskom Delićem svoje vrijeme troši na sastanke sa Boračkom organizacijom Republike Srpske, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

"Ovakvim susretima sa onima koji ratna dejstva i razaranja devedesetih godina, koja su za svoj epilog imala genocid u Srebrenici, nazivaju "otadžbinskim ratom", pokazatelj su vrijednosti na kojima počiva novouspostavljena većina u našoj opštini. Time vidimo da težnja za unaprijeđenjem Mojkovca i želja za dostizanje evropskog stila života naših sugrađana, nijesu zajednički imenitelj sa prethodnim vlastima čiji je glavni stožer bila DPS. Međutim to ne čudi Mojkovčanke i Mojkovčane jer su još u izbornoj noći 5. decembra prošle godine imali prilike da vide sadašnje koalicione partnere kako klicanjem ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države slave pobjedu odnosno tzv. slobodu", ističe se u saopštenju DPS Mojkovac.

Oni su dodali da je "sve ovo danas posljedica skretenja Mojkovca sa puta prosperiteta, napretka i razvoja kojim je išao svih ovih godina".

"Ali upravo zbog svega postignutog i ostvarenog, zarad naših sugrađana i perspektive Mojkovca, naša partija i ljudi u njoj nikada neće dozvoliti onima, zaslijepljenim retrogradnim idejama prošlosti da nas u istu vrate i našem gradu oduzmu budućnost kakvu istinski zaslužuje", zaključuje se u saopštenjU DPS Mojkovac.

Bonus video: