Budva: Ivanović napustio DPS, biće dio GP URA?

Ivanović je skrenuo pažnju još minulog ljeta kada se na sastanku lokalanog DPS jasno suprotstavio načinu rada koordinatora te partije za Budvu, poslaniku Andriji Nikolić, nezadovljan načinom na koji je vodio partiju u Budvi

24474 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Ivanović, Foto: Vuk Lajović
Ivanović, Foto: Vuk Lajović

Dugogodišnji funkcioner budvanskog odbora Demokratske partije socijalista, Ivan Ivanović podnio je ostavku na članstvo u toj partiji, te zatražio ispisnicu.

On je to potvrdio "Vijestima".

"Zbog kontinuiranog neslaganja sa politikom stranke, uviđajući da se stranka ne reformiše, i zbog toga što stranka nije u stanju da shvati poruke koje su građani poslali na svim prethodnim izborima, nakon povlačenja sa svih funkcija u partiji, podnosim ostavku na članstvo u OO DPS-a Budva, kao i na članstvo u DPS-u i tražim ispisnicu iz DPS kao i brisanje mog imena i prezimena sa sajta partije i odbora Budve", kazao je "Vijestima" Ivanović te poželio sada već bivšim parijskim kolegama puno sreće u dalje radu.

"Vijesti" nezavnično saznaju da će Ivanović svoj dalji politički angažman nastaviti u Građanskom pokretu URA , te biti dio tima koji će predvoditi ovu partiju na loklanim izborima.

Zamoljen da odgovori da li će pristupiti URA, Ivanović je kazao da će se svakako angažovati u politici u narednom period , te da će javnost ubrzo o tome biti upoznata .

On je pozvao sve istomišljenike, koji su ga prethodnih godina podržavali u njegovim stavovima, da mu se pridruže u daljoj političkoj borbi.

Ivanović je skrenuo pažnju još minulog ljeta kada se na sastanku lokalanog DPS jasno susprotstavio načinu rada koordinatora te partije za Budvu, poslaniku Andriji Nikolić, nezadovljan načinom na koji je vodio partiju u Budvi.

Ivanović, koji je bio jedan od kandidata za novog šefa budvanskog DPS eliminisan je iz trke, i za to je optužio koordinatore. Iako je ukazivao na propuste u partiji i predlagao na koji način treba da budvanski DPS, nakon dva uzastopna poraza na lokalnim izborima, dalje da djeluje, koji ljudi treba da se povuku iz politike, te da se pred građanima Budve partija javno ogradi od djela pojedinih lokalnih funkcionera koji su krivično procesuirani, to nije naišlo na podršku.

Ivanović je ranije bio direktor Mediteranskog sportskog centra, a potom i direktor Srednje mješovite škole Danilo Kiš.

Bonus video: