Brnabić: Krivokapiću, da li Vas je bar malo sramota?

"Kada Vas je to Aleksandar Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije?"

45859 pregleda 504 reakcija 143 komentar(a)
Brnabić, Foto: Shutterstock
Brnabić, Foto: Shutterstock

Premijerka Srbije Ana Brnabić pitala je premijera Zdravka Krivokapića da li ga je "bar malo sramota" zbog izjave da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru zbog Open Balkana.

"Pitam, Zdravka Krivokapića, kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada Vas je to Aleksandar Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota?", napisala je Brnabić na Tviteru.

Krivokapić je sinoć kazao da je zvanična Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru da li će obezbjediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoćemo li biti dio Open Balkana ili nećemo, kazao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On je kazao da Open Balkan nije dobar za Crnu Goru.

"Moć je čudo, kad se osjećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove", rekao je Krivokapić odgovarajući na pitanje da li je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe.

Krivokapić naveo da niko nije računao da u kriznim situacija da lanci snabdijevanja moraju da se preispitati u kriznim situacijama i da se mora imati rezervna varijanta.

"Mi smo pokrenuli jednu inicijativu koja je izazvala paniku u Srbiji zbog toga što se centar težišta zbivanja sa Srbije premješta na Bugarsku. Znate dobro da je prvo pravilo marketinga da ako izgubite tržište, vi se na to tržište teže vraćate", kazao je Krivokapić.

Bonus video: