Mitrović predsjednik OO Demokrata u Nikšiću

Mitrović je kazao da Demokrate sa ponosom mogu reći da su dali nemjerljiv doprinos poboljšanju situacije u kojoj se Crna Gora našla.

4834 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora izabrala je novi sastav Opštinskog odbora u Nikšiću koji broji 169 članova na čelu sa predsjednikom Markom Mitrovićem.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata oni će se u naredne četiri godine boriti "za interese svih građana i što efikasnijeg razvoja grada pod Trebjesom.

Mitrović je, kako se dodaje, kazao da Demokrate sa ponosom mogu reći da su dali nemjerljiv doprinos poboljšanju situacije u kojoj se Crna Gora našla.

"Postoji samo borba, borba protiv svega što je loše. Za tu borbu potrebni su ljudi kao Demokrate. Oni su spremni da hrabro kažu "ne" kad mora da se kaže ne. Da glasno kažu "ustani" kad mora da se ustane. Oni znaju šta je zakletva i da se principi nikad ne izdaju, i zato je Demokratska Crna Gora potpuno zdrava politička opcija", kazao je Mitrović.

Funkcioner Demokrata i predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković je kazao da su "veliki rad, trud i poštovanje koje ova partija uživa stvorilo obavezu da se služi samo građanima, i da se nikad ni po koju cijenu ne izda".

Bonus video: