Radunović: Pružićemo dvotrećinsku podršku, uz uslov da ne mogu da prolaze Katnić i Medenica

Poslanik DF-a poručio da svi treba da se zapitaju gdje žive i da je vrijeme da se „objavi rat organizovanom kriminalu“

42045 pregleda 59 komentar(a)
Radunović, Foto: Screenshot/Youtube
Radunović, Foto: Screenshot/Youtube

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da taj politički savez neće dozvoliti da se mimo njih bira Sudski savjet, VDT, Ustavni sud koje bira DPS.

„Ako treba dvije trećine, za dvije trećine postoji Front, ali sa uslovima da ne mogu da prolaze Katnić i Medenica“, rekao je Radunović na današnjoj sjednici Skupštine.

On je poručio da svi treba da se zapitaju gdje žive i da je vrijeme da se „objavi rat organizovanom kriminalu“.

„Sve poluge države su otrovane. Naše institucije sistema na koje su nas iz EU upućivali da se žalimo su Vesna Medenica, Milivoje Katnić, Dejan Peruničić, Milović, porodica Lazović. To vam je Crna Gora DPS-a... Ako ste vi iz manjinske vlade htjeli da prevarite DPS, da vam izglasaju Vladu i mandatara i kažete hvala, mi ćemo sad da vodimo svoju politiku, skidam kapu, svaka vam čast. A ako se stvarno oslanjate na to da će DPS da vam podržava u razgoni DPS po institucijama, onda ste naivni i za par funkcionerskih mjesta prodali ste Crnu Goru. Ako zajedno sa njima budete amortizovali ova dešavanja, onda ste gori od njih, oni su uzeli pare a vi ćete biti budale“, kazao je Radunović.

Bonus video: