Demokrate: Cirkusantski navodi Abazovića, dron-premijera Kavačkog klana

"Međutim, kako nam je poznat karakter dron-premijera, tako nam je poznata i činjenica da po nalogu Zorana Lazovića, Kavačkog klana i klanova iz Srbije kod međunarodnih predstavnika pokušava ukaljati ime i prezime naših funkcionera i Demokratske Crne Gore"

14237 pregleda 22 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da je "crnogorska javnost nažalost već uveliko navikla na performanse cirkusanta zvanog Dritan Abazović".

"Međutim, trebaće joj još vremena da sagleda zle domete njegovih patoloških neistina. Od dotičnog izdajnika građana koji već duže vrijeme obmanjuje javnost ne čudi nas ništa, ali smo zbog građana Crne Gore dužni da demantujemo ovakve cirkusantske navode Abazovića, inače dron-premijera Kavačkog klana. Naime, poslanik Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović nije ni pročitao, a niti čuo za informaciju u vezi sa nebulozama o povezanosti nekog navodno ambasadora sa informacijom o tovaru kokaina, a kamoli da je tako nešto saopštio. To je isključivo plod bolesne mašte i podle namjere ovog patološkog izvora neistina i podvala", ističe se u saopštenju Demokrata.

Oni su reagovali da sinoćnje gostovanje predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića u emisiji "Načisto" na TV Vijesti.

Abazović je na pitanje da li je tačno da su informacije o 1,2 tone kokaina u Zeti dobili od jedne ambasadorke koja je došla u Vladu i rekla da je taj tovar prošao mimo čitavog našeg sistema, rekao da to nije tačno.

"Takve tvrdnje možete čuti od ljudi poput Nebojše Medojevića i Borisa Bogdanovića. Mislim da nijedan ambasador ne bi imao takav odnos", rekao je Abazović.

"Međutim, kako nam je poznat karakter dron-premijera, tako nam je poznata i činjenica da po nalogu Zorana Lazovića, Kavačkog klana i klanova iz Srbije kod međunarodnih predstavnika pokušava ukaljati ime i prezime naših funkcionera i Demokratske Crne Gore. Srećom, svaki građanin Crne Gore zna ko je Dritan Abazović i sa kim je povezan. Zato je, uostalom, i obezbijedio povratak na vlast turobnih lica iz "Skaj" prepiski", piše u saopštenju.

Demokrate su poručile da je suština Abazovićevog problema sa njima, "u činjenici da ovog cirkusanta neopisivo boli činjenica što su ga Demokrate na vrijeme razotkrile".

"Pa, da podsjetimo: 1. Na vrijeme smo upozorili da će izdati građane Crne Gore, predvidjevši i objasnivši svaki potez na tom putu. To se i desilo.

2. Na vrijeme smo pitali da li mu je neko nudio novac za izdaju izborne volje građana. Priznao je da jeste, i to cirka 21 milion eura.

3. Na vrijeme smo ga pitali da li je prije izdaje građana posjetio Ljuba Bigovića u Spužu. Priznao je da jeste, te da tim povodom nije sačinio službenu zabilješku, što znači da je razgovor i dalje obavijen velom tajne.

4. Na vrijeme smo upozorili da se DPS putem marionetske kvazi Vlade vraća na vlast. Abazović je o tome uobičajeno nevješto lagao, ali je onda DPS sve potvrdio.

Prvi smo sve otkrili, prvi sve direktno i bez uvijanja saopštili građanima Crne Gore. Sve što smo kazali ispostavilo se kao istina, i to je razlog Abazovićeve patološke mržnje prema Demokratama za koje je svjestan da su zajedno sa ubjedljivom većinom građana ove zemlje jedina, glavna i nepremostiva prepreka podlom planu vraćanja na vlast lica iz kriptovanih prepiski", poručile su Demokrate.

Iz te partije su kazali da "iako navikli da dron-premijer nikad nema hrabrosti da odgovori na naša pitanja, ponavljamo": "Da li je Dritan Abazović imao kriptovani telefon i da li ja isti prijavio organima bezbjednosti?"

Bonus video: