Bošković: Knežević u želji da politički poentira neodgovorno crta mete sopstvenim kolegama

"Ipak, sve ovo neće prikriti činjenicu da kolege iz opozicije svoju neprincipijelnost kod zakazivanja saslušanja pokušavaju neosnovano prebaciti na DPS"

11695 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Član Odbora za bezbjednost i odbranu i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković odbacio je tvrdnje jednog od lidera Demokratskog fronta i predsjednika Odbora Milana Kneževića da je bilo ko iz DPS-a pod uticajem "Kavačkog ili bilo kog kriminalnog klana.

Bošković je na Tviteru napisao da je siguran da je toga svjestan i Knežević koji, kako navodi, u želji da politički poentira, "neodgovorno crta mete sopstvenim kolegama".

"Ipak, sve ovo neće prikriti činjenicu da kolege iz opozicije svoju neprincipijelnost kod zakazivanja saslušanja pokušavaju neosnovano prebaciti na DPS. Naime, još prilikom zakazivanja saslušanja kazali smo da nećemo prisustvovati ovoj sjednici zbog odbijanja kolega iz opozicije da podrže kontrolno saslušanje povodom audio snimka komandanta PTJ , čime su jasno pokazali svoju nedoslednost i princip dvostrukih aršina", napisao je Bošković na Tviteru.

.

Bonus video: