Zirojević: Pavićević je Vučićev pion za satiranje crnogorskih interesa

"Od poslanika u srbijanskom Parlamentu, preko predsjednika 'Crnogorske' od koje je napravio anticrnogorsku, podrške Demokratama, do savjetnika potpredsjednika Vlade Jokovića zaduženog za 'srpski svet'"

4133 pregleda 7 komentar(a)
Zirojević, Foto: SD
Zirojević, Foto: SD

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević prokomentarisao je odluku izvršne vlasti o imenovanju Vladimira Pavićevića za savjetnika potpredsjednika Vlade za ekonomski sistem Vladimira Jokovića, kazavši da Vlada nije mogla naći "boljeg izvršioca za satiranje crnogorskih interesa", pored Jokovića i premijera Dritana Abazovića.

"Partija šaha u toku, još jedan Vučićev pion zauzima poziciju. Valjda da kontroliše Jokovića za kojeg sumnjaju da je sposoban da sve zahtjeve nalogodavca ispuni na valjan način. Pavićević, od poslanika u srbijanskom Parlamentu, preko predsjednika 'Crnogorske' od koje je napravio anticrnogorsku, podrške Demokratama, do savjetnika potpredsjednika Vlade Jokovića zaduženog za 'srpski svet'. Jedno je sigurno - boljeg izvršioca za satiranje crnogorskih interesa, pored Jokovića i Abazovića, nijesu mogli naći", napisao je Zirojević na Tviteru.

Bonus video: