SD: Abazović prihvatanjem da prisustvuje samitu Otvoreni Balkan pokazuje da je spreman da državu ugura u "Srpski svet"

U saopštenju dodaju i da s obzirom na to da sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP) ima značajnu većinu u Vladi, "onda kada URA i SNP podrže šta god im na pamet padne, neka oni koji su dio njegove Vlade ili je podržavaju - nastave da pišu saopštenja"

5382 pregleda 29 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Predsjednik Vlade Dritan Abazović poniznim prihvatanjem poziva da prisustvuje junskom samitu inicijative “Otvoreni Balkan” pokazuje da je spreman da državu ne uvede, već ugura, u ovu regionalnu inicijativu, koja je samo ljepši naziv za projekat “Srpskog sveta”.

To su saopštili iz partije Socijaldemokrata, dodajući da je razlog za to "kako bi se dodvorio onima kojima, kako sada stvari stoje, bespogovorno služi".

U saopštenju dodaju i da s obzirom na to da sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP) ima značajnu većinu u Vladi, "onda kada URA i SNP podrže šta god im na pamet padne, neka oni koji su dio njegove Vlade ili je podržavaju - nastave da pišu saopštenja".

"I na kraju, ali ne manje važno: ne treba građani da objašnjavaju Abazoviću mane Otvorenog Balkana, nego on njima prednosti! I zašto, otkad je zasjeo u stolicu premijera, gotovo samo o tome i Temeljnom ugovoru priča. I pomalo, tek da se to zakamuflira, čisti oko KBC-a", zaključuje se u njihovom saopštenju.

Bonus video: