Vuković-Sekulović, Konatar i Radovanić na kongresu Zelenih Evrope u Rigi

"Vuković-Sekulović, Konatar i Radovanić imaće niz bilateralnih susreta na marginama sastanka i čvrsto će zastupati ideju da se Zapadni Balkan nađe visoko na listi prioriteta u novom nastupajućem mandatu Zelenih Evrope", navodi se u saopštenju Građanskog pokreta URA

4457 pregleda 9 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Delegacija Građanskog pokreta URA koju čine potpredsjednik partije Miloš Konatar, generalni sekretar Mileta Radovanić i odbornica u Skupštini Glavnog grada Milena Vuković-Sekulović učestvuju na 35. kongresu Zelnih Evrope koji se održava u glavnom gradu Letonije – Rigi.

Iz te partije je saopšteno da će se na ovogodišnjem kongresu razmatrati politički pravci i način djelovanja te partijske internacionale u narednom mandatu te birati novo rukovodstvo.

"Vuković-Sekulović, Konatar i Radovanić imaće niz bilateralnih susreta na marginama sastanka i čvrsto će zastupati ideju da se Zapadni Balkan nađe visoko na listi prioriteta u novom nastupajućem mandatu Zelenih Evrope", navodi se u saopštenju.

Oni će se sastati i sa predstavnicima zelenih partija iz regiona Hrvatske, Srbije i Sjeverne Makedonije dok će sastanke imati i sa liderima zelenih partija iz Njemačke, Poljske, Danske, Finske, Luksemburga kao i sa predstavnicima vlada Belgije i Irske.

Podsjetili su da je URA član Zelenih Evrope od juna 2020. godine.

Bonus video: