Đurišić: Nismo odbili da pružimo logistiku za proslavu godišnjice NATO članstva

Direktor Uprave rekao je da su, umjesto ponuđene opcije ispred dvorca Petrovića na Kruševcu, predložili da se prijem održi u vili Gorica

11819 pregleda 21 komentar(a)
Đurišić, Foto: Privatna arhiva
Đurišić, Foto: Privatna arhiva

Direktor Uprave za katastar i državnu imovinu Koča Đurišić kazao je da je netačno da su odbili da pruže logistiku za organizovanje prijema povodom proslave godišnjice NATO članstva, već da su umjesto ponuđene opcije ispred dvorca Petrovića na Kruševcu, predložili da se prijem održi u vili Gorica.

“Jednostavno ne možemo da garantujemo na otvorenom bezbjednost hrane i njenu sanitarnu ispravnost iz razloga što je to daleko od naših objekata. Nikad do sad to nismo radili. Ponudili smo im reprezentativan objekat koji je u tom trenutku slobodan i čija površina, izgled i sve mnogo bolje pogoduje nego dvorac na Kruševcu ”, kazao je Đurišić “Vijestima”.

On je istakao da su do sada organizaciju poslovanja van njihovih objekata i dvorišta praktikovali samo u vidu podrške radne snage, odnosno, angažovanja konobara, navodeći da su isto predložili i u slučaju da događaj bude ispred dvorca na Kruševcu.

Iz Genralnog Sekretarijata Vlade je saopšteno da će povodom pete godišnjiće članstva Crne Gore u NATO potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević i ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić, upriličiti u ponedjeljak, 06. juna svečani prijem ispred Dvorca Petrovića na Kruševću, sa početkom u 20.00 časova.

Bonus video: