Sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost najavljena za danas, predsjedavaće Đukanović

"Na sjednici će biti razmatran predlog Ministrastva odbrane Crne Gore koji se odnosi na angažovanje pripadnika i jedinica Vojske Crne Gore radi podrške Ministarstvu unutrašnjih poslova u sprovođenju zadataka koji se odnose na podršku prilikom prirodnih i vještački izazvanih katastrofa"

3819 pregleda 2 komentar(a)
Sa jedne od prethodnih sjednica Savjeta, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Sa jedne od prethodnih sjednica Savjeta, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost održaće se danas u vili "Gorica", a sjednicom će predsjedavati predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

To je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

"Na sjednici će biti razmatran predlog Ministrastva odbrane Crne Gore koji se odnosi na angažovanje pripadnika i jedinica Vojske Crne Gore radi podrške Ministarstvu unutrašnjih poslova u sprovođenju zadataka koji se odnose na podršku prilikom prirodnih i vještački izazvanih katastrofa. Članovi Savjeta za odbranu i bezbjednost razmotriće i predlog odluke Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore u vezi podrške Vojske Crne Gore jedinicama Uprave policije u zaštiti državne granice od ilegalnih migranata. Savjet će razmatrati kadrovska i druga pitanja iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: