Timonije: Crna Gora ima kapaciteta da se bori sa izazovima u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

"Adžić je skoristio je priliku da istakne posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova borbi protiv kriminala i korupcije, te jačanju sektora bezbjednosti"

2899 pregleda 4 komentar(a)
Timonije i Adžić, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova
Timonije i Adžić, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Crna Gora ima kapaciteta da se bori sa izazovima u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i pohvalio bih značajan napredak koji je ostvarila u tom pogledu, rekao je ambasador Francuske Kristijan Timonije u razgovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem.

U saopštenju MUP-a navodi se da su se Adžić i Timonije saglasili da je saradnja resora unutrašnjih poslova kvalitetna, odnosi dvije države prijateljski.

"Adžić je iskazao spremnost za različitim modalitetima saradnje koji su u obostranom interesu, te zahvalio na podršci koju Francuska pruža Crnoj Gori na polju integracija. Iskoristio je priliku da istakne posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova borbi protiv kriminala i korupcije, te jačanju sektora bezbjednosti", dodaje se u saopštenju.

Timonije je čestitao Adžiću na imenovanju, a kako se navodi, sagovornici su izrazili volju i spremnost za dodatnim razvijanjem partnerskih odnosa između Crne Gore i Francuske.

Bonus video: