Bečić: Očekujem da će naše prijateljstvo i Šarecova naklonost ka CG doprinijeti boljem razvoju ionako dobrih odnosa

"Vjerujem da će lična pristojnost i dostojanstvo, državničko ponašanje i djelovanje i skup liderskih sposobnosti i moralnih vrlina koje ga krase, pomoći gospodinu Šareca u obavljanju posla u okviru vrlo izazovnog resora koji mu je pripao"

2579 pregleda 3 komentar(a)
Bečić i Šarec, Foto: https://twitter.com/BecicAleksa
Bečić i Šarec, Foto: https://twitter.com/BecicAleksa

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je Marijanu Šarecu preuzimanja dužnosti ministra odbrane u Vladi Slovenije.

"U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, upućujem najsrdačnije čestitke povodom preuzimanja dužnosti ministra odbrane u Vladi Slovenije prijatelju Demokrata i mom ličnom prijatelju, bivšem premijeru Slovenije, gospodinu Marjanu Šarecu. Vjerujem da će lična pristojnost i dostojanstvo, državničko ponašanje i djelovanje i skup liderskih sposobnosti i moralnih vrlina koje ga krase, pomoći gospodinu Šareca u obavljanju posla u okviru vrlo izazovnog resora koji mu je pripao. Očekujem da će naše prijateljstvo i Šarecova naklonost ka Crnoj Gori doprinijeti boljem razvoju ionako dobrih odnosa između dvije zemlje, jačanju naših partnerskih veza u okviru NATO saveza, ali i ubrzanju crnogorskog puta u Evropsku uniju", napisao je Bečić na Tviteru.

Bonus video: