URA: Vlada nije formirala Komisiju za dodjelu stanova, već izmijenila sastav prethodne

Poručuju da su uvijek bili "maksimalno eksplicitni" kada je u pitanju način dodjele stanova javnim funkcionerima prethodne vlasti

10191 pregleda 8 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Građanski pokret (GP) URA negirao je navode o formiranju nove Komisije za dodjelu stanova, poručivši da je samo izmijenjen sastav prethodne i da će glavni zadatak biti preispitivanje odluka prethodnih saziva.

Na Fejsbuk stranici te partije saopšteno je da na današnjoj sjednici Vlada nije formirala Komisiju jer ona postoji decenijama, dodajući da je postojala i u mandatu 42. Vlade Zdravka Krivokapića.

URA
foto: Screenshot Facebook GP URA

"Vlada danas je samo promijenila sastav Komisije, u kome su bili članovi bivši generalni sekretari Božo Milonjić, Žana Praščević Milačić, Nikola Kandić i nekoliko savjetnika bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, a u Komisiju, bez ikakve nadoknade, su izabrani Sergej Sekulović, Ivo Šoć, Ana Rašović i još nekoliko tehničkih lica", navodi se u saopštenju GP URA.

Poručuju da su uvijek bili "maksimalno eksplicitni" kada je u pitanju način dodjele stanova javnim funkcionerima prethodne vlasti.

"Tako da ova Vlada i Komisija u ovom sastavu neće donijeti bilo kakvu odluku, na štetu državnog budžeta! Uzalud spinovi i širenje dezinformacija!", zaključuje se u saopštenju GP URA.

Bonus video: