DPS Budva: Pukotine na brodu vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi

"Dno su dotakli odavno, prvo time što su Demokrate prigrabile za sebe lokalnu pobjedu kompletne opozicije, potom obećavajući promjene do kojih je došlo samo u dijelu da posmjenjuju ranije funkcionere i instaliraju svoje rođake, kumove i prijatelje"
62 pregleda 13 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 11.10.2017. 14:44h

Pukotine na brodu odlazeće vlasti u Budvi više ništa ne može da zakrpi, samo je pitanje dana kada će krenuti definitivno potonuće, a od takvog održavanja vlasti na silu jedinu štetu trpe grad i građani, saopšteno je danas iz Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Dno su dotakli odavno, prvo time što su Demokrate prigrabile za sebe lokalnu pobjedu kompletne opozicije, potom obećavajući promjene do kojih je došlo samo u dijelu da posmjenjuju ranije funkcionere i instaliraju svoje rođake, kumove i prijatelje, a na kraju i "principijelnim" prećutkivanjem skandala koji je napravio predsjednik SO Budva Đorđije Vujović, odajući počast četnicima i saradnicima okupatora. Naravno da ni juče, kada su silom navukli kvorum za održavanje sjednice, pa čak ni oni koji dokazuju svoje crnogorstvo i patriotizam držeći ruku na srcu tokom izvođenja himne, niko nije ni pokušao da pozove na odgovornost funkcionera koji je nanio strašnu sramotu na lice slobodarskog grada. No, i za to ima i vremena, a ima i ko će to učiniti umjesto "patriotskih" partija. Sve što je družina Alekse Žunjića učinila u Budvi za gotovo godinu dana vlasti, jeste sijanje mržnje među stanovnicima ovog grada, ucjene i ponižavanje svih onih koji su zaposleni u lokalnoj upravi, a neće i ne žele da razmišljaju kao Demagozi", navodi se u saopštenju DPS Budva.

U saopštenju se navodi da besprizorne uvrede koje već mjesecima javno razmjenjuju Demokrate i DF, najbolje svjedoče o karakteru vlasti u Budvi i otkrivaju uz kakve napore pokušavaju da zadrže funkcije, ne bi li obavili poslove za sebe i svoje bližnje.

"Svaka vlast koja počiva na mržnji i sukobu, za rezultat može proizvesti samo ogromnu štetu za zajednicu, a to upravo pokazuje lokalna budvanska koalicija stanjem u kakvom se nalazi. Budvani više ne žele da gledaju horor film u režiji Demagoga i njihovih sporednih glumaca, već im treba funkcionalan lokalni servis, koji je sposoban da učini za njih više od asfalta u dvije ulice i privremene rasvjete za godinu dana", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: