Krstović predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Zeta

"Nema straha, stresa i nervoze kada radite sa ljudima koji nikada nisu izdali, prevarili, zloupotrijebili bilo čiji glas ili podršku mi to znamo da poštujemo", rekao je Krstović

1507 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Zeta reizabran je Luka Krstović.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, konvenciji u Zeti prisustvovalo je oko 700 delegata

Krstović je budućem sazivu poručio "da ih čeka epohalan period za Zetu i da moraju biti najsnažniji stub buduće zajedničke kuće, veliki branič njenih interesa i vrijednosti i pokretačka snaga njenog ubrzanog razvoja".

"Nema straha, stresa i nervoze kada radite sa ljudima koji nikada nisu izdali, prevarili, zloupotrijebili bilo čiji glas ili podršku mi to znamo da poštujemo", rekao je Krstović.

Dodao je da je primarni cilj njihovog političkog djelovanja u Zeti bilo stvaranje uslova za njenu samostalnost.

"Sada je taj cilj još i uzvišeniji, uzevši u obzir to da su DPS i sateliti, stari i novi krenuli u osamostaljenje Golubovaca, a ne Zete. Pri tome pokušavajući da postignu jedan politički cilj, a to je smanjivanje njihove negativne razlike u glasovima i drugi antinarodni cilj, a to je da Zetu posvađaju sa Podgoricom, Tuzima, Barom i Cetinjem. To nećemo dozvoliti, jer je naš imperativ skladan i kvalitetan život i nas i naših komšija", poručio je Krstović.

Dodao je da će voditi računa da "naše domaćinstvo bude u jasnim i na činjenicama definisanim granicama, sa pravilnom upotrebom ogromnih resursa i potencijala i sa čuvanjem naše veoma vrijedne životne sredine".

"Neka bude jaka Zeta, neka bude jaka Crna Gora, izborimo se za nas i buduća pokoljenja", zaključio je Krstović.

Bonus video: