DPS Žabljak: DF već počeo da priprema izgovore za poraz koji ih čeka

"Kompletan tekst prepun je davno izlizanih floskula o antinarodnoj vlasti, izbornoj krađi, i svim ostalim gubitničkim izgovorima koje DF tradicionalno ponavlja", navodi se u saopštenju

6396 pregleda 14 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nije ni čudo što se iz saopštenja Demokratskog Fronta (DF) Žabljak vidi da već pripremaju izgovore za poraz, budući da je i njima jasno da ništa od navedenog nemaju, te da je jedino čime raspolažu u svojoj političkoj ponudi pisanje jeftinih i populističkih saopštenja.

To su saopštili iz žabljačkog odbora Demokratske partije socijalista (DSP), regujući na navode lokalnog DF-a da je predsjednik Opštine Veselin Vukićević unazadio grad, a da mu je "antinarodna vlast nelegitimno produžila mandat".

Iz lokalnog DPS-a su jučerašnje saopštenje DF-a Žabljak ocijenili kao primjer "koliko nisko se može pasti u javnoj komunikaciji i neodgovornom blaćenju i iznošenju neistina".

"Kompletan tekst prepun je davno izlizanih floskula o antinarodnoj vlasti, izbornoj krađi, i svim ostalim gubitničkim izgovorima koje DF tradicionalno ponavlja, očito svjestan da ih 23. oktobra čeka još jedan ubjedljiv poraz, budući da građani odlično poznaju gospodina Vukićevića, njegov odnos prema njima i sve ono što je urađeno na Žabljaku tokom njegovog dosadašnjeg rada", navodi se u njihovom saopštenju.

Iz te partije napominju da je vršenje vlasti veoma teška i odgovorna obaveza, a da je najlakše "sa vaše sadašnje pozicije pisati saopštenja i usput obećavati maglovito zlatno doba".

Da bi se to postiglo, iz žabljačkog DPS-a ističu da je neophodna jasna vizija, obrazovani i stručni ljudi i bespoštedan rad u interesu građana i grada.

"I na kraju, moramo vam reći da imamo neodoljiv osjećaj da ovo saopštenje nije pisano na Žabljaku već u partijskoj centrali u Podgorici. Zbog toga, naš prijateljski savjet je da to ne dozvoljavate ubuduće, budući da se ovdje mi najbolje poznajemo i ostaćemo zajedno da dijelimo dobro i zlo, ma ko vršio vlast u našem gradu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: