Zeković: Milutin Đukanović ne može biti kadar Vlade koja tvrdi da je evropska

"Vlada Crne Gore koja postavlja kompromitovane DF kadrove nije vlada i politika koju podržavamo. Ukoliko se takva politika ne zaustavi i ne promijeni SDP je spreman da potpiše zahtjev za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore"

8503 pregleda 22 komentar(a)
Zeković, Foto: SDP
Zeković, Foto: SDP

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković saopštio je da Milutin Đukanović ne može biti kadar Vlade Crne Gore koja tvrdi da je evropska.

Đukanović, funkcioner Demokratskog fronta (DF) izabran je danas za predsjednika Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

"Milutin Đukanović koga je i bivši premijer Zdravko Krivokapić optuživao da je htio da proda EPCG, koji je prisustvovao paljenju crnogorske zastave u Beogradu, za čijeg je mandata partijsko zapošljavanje doživjelo vrhunac, ne može biti kadar Vlade Crne Gore koja tvrdi da je evopska. Vlada Crne Gore koja postavlja kompromitovane DF kadrove nije vlada i politika koju podržavamo. Ukoliko se takva politika ne zaustavi i ne promijeni SDP je spreman da potpiše zahtjev za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore. Nas tuđi dugovi ne obavezuju, mi odgovaramo samo građanima", napisao je Zeković na Tviteru.

Bonus video: