Konjević objavio dopis i zapisnik sa sjednice Radnog tima: Istina se ne može izmanipulisati, pa i iz Beograda

Premijer Dritan Abazović danas je, tokom zvanične posjete Srbiji, poručio da predstavnici Socijaldemokratske partije (SDP) i Demokratske partije socijalista (DPS) nijesu imali bili upoznati s tekstom temeljnog ugovora i da nisu imali primjedbe na normativni dio

21563 pregleda 63 komentar(a)
Foto: Gov.me
Foto: Gov.me

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević objavio je na svom Tviter profilu dokumentaciju u vidu dopisa, koji je kako navodi, upućen 24. juna, kao i zapisnika sa sjednice Radnog tima za pregovore sa vjerskim zajednicama koja je, navodno, održana juče, 28. juna.

Premijer Dritan Abazović danas je, tokom zvanične posjete Srbiji, poručio da predstavnici Socijaldemokratske partije (SDP) i Demokratske partije socijalista (DPS) nijesu imali bili upoznati s tekstom temeljnog ugovora i da nisu imali primjedbe na normativni dio.

"Srećom komunikacija je bila pisana. Posljednji dopis Kabinetu Premijera, petak 24.6.2022. Istina se ne može izmanipulisati. Pa i iz Beograda. Kad se ovako radi đe ima pisana komunikacija čemu se nadati đe je “na riječ”?, napisao je Konjević na Tviteru.

Bonus video: