"po ugovoru na godinu, uz mogućnost produženja"

Ministarstvo odbrane ponovilo oglas za prijem 70 vojnika

"Zainteresovani mogu konkurisati za rad u Pješadijskom bataljonu, Mornarici, Vazduhoplovstvu, Bataljonu za borbenu podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, kao i Centru za obuku. Mjesta službovanja su Nikšić, Pljevlja, Kolašin, Podgorica, Golubovci, Bar, Herceg Novi i Tivat"

3742 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbrane Crne Gore ponovilo je javni oglas za prijem 70 vojnika po ugovoru na godinu, uz mogućnost produženja.

To je saopšteno iz ovog vladinog resora.

Dodaju da kandidati moraju ispuniti neophodne uslove...

"Između ostalog, biti državljani Crne Gore, zadovoljiti fizičke i psihološke kriterijume i biti bez bezbjednosnih smetnji za prijem u Vojsku", piše u saopštenju.

Iz ovog resora navode i da zainteresovani mogu konkurisati za rad u Pješadijskom bataljonu, Mornarici, Vazduhoplovstvu, Bataljonu za borbenu podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, kao i Centru za obuku.

"Mjesta službovanja su Nikšić, Pljevlja, Kolašin, Podgorica, Golubovci, Bar, Herceg Novi i Tivat. Oni koji budu primljeni biće upućeni na osnovnu vojničku obuku, a zatim na dalje usavršavanje u svojim jedinicama. Lica koja su već predala dokumentaciju ne moraju da to ponovo čine. Konkurs je otvoren do 18.07.2022.godine", zaključuje se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da povlači oglas za upražnjena formacijska mjesta sa mjestom rada u Golubovcima, a kao razlog je navelo "usaglašavanje metodologije za sprovođenje selekcije kandidata i kandidatkinja sa Pravilnikom o utvrđivanju zdravstvene i psihološke sposobnosti lica za prijem u VCG".