Martinović: Šta Abazović radi u vlasti sa onima koji se plaše Europola?

"Abazović očigledno, u ovom trenutku prijeti da će otkriti izvršioca nekog krivičnog djela tek ako taj navodni izvršilac nastavi polemiku sa njim. Dakle, Abazović prikriva krivično djelo i time i sam postaje izvršilac krivičnog djela"

15965 pregleda 31 komentar(a)
Martinović, Foto: Boris Pejović
Martinović, Foto: Boris Pejović

Premijer Dritan Abazović izjavio je danas da se u Socijaldemokratskoj partiji (SDP) ne plaše Temeljnog ugovora već Europola, kao i da će "saopštiti sve što bude trebalo ako ga dovedu u tu situaciju".

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović na Tviteru je napisao da se iz takve Abazovićeve izjave mogu izvući sljedeći zaključci.

"Pod jedan - Abazović očigledno, u ovom trenutku prijeti da će otkriti izvršioca nekog krivičnog djela tek ako taj navodni izvršilac nastavi polemiku sa njim. Dakle, Abazović prikriva krivično djelo i time i sam postaje izvršilac krivičnog djela", kaže Martinović.

Martinović smatra da se tako i "prijeteće metode iz devedesetih polako vraćaju na političku scenu Crne Gore kroz postupanje nelegitimnog zelenog premijera" i pita "šta Abazović radi u vlasti sa onima koji se plaše Europola?"

"Počinioci kriminalnih radnju moraju hitno biti procesuirani, bez političkih uslovljavanja", zaključio je Martinović.

Bonus video: