Raičević ponovo kandidat za predsjednika Opštine Bar

Iz DPS-a Bar ističu da su sigurni da će Raičević na predstojećoj sjednici SO Bar koja se održava u petak 8. jula, dobiti neophodnu podršku većine odbornika

8470 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Članovi Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Bar jednoglasno su donijeli odluku da se dosadašnjem predsjedniku te Opštine Dušanu Raičeviću da podrška za novi mandat na čelu Opštine Bar.

"Na osnovu dosadašnjeg rada i uspješne realizacije Izbornog programa DPS-a, u proteklom četvorogodišnjem mandatu, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar, jednoglasno su donijeli odluku da se da zaslužena podrška Raičeviću za nastavak uspješnog rada i realizacije započetih projekata u korist svih građana Bara", navodi se u saopštenju lokalnog DPS-a.

Ističu da su sigurni da će Raičević na predstojećoj sjednici SO Bar koja se održava u petak 8. jula, dobiti neophodnu podršku većine odbornika.

Time će, smatraju oni, Bar nastaviti "put razvoja i prosperiteta jer ozbiljni rezultati u prethodnom četvorogodišnjem periodu garant su takve odluke Skupštine".

"Naša partija će, uvjereni smo, na lokalnim izborima na jesen, ostvariti odličan izborni rezultat koji će nam omogućiti da i u narednom četvorogodišnjem mandatu preuzmemo odgovornost i vršimo vlast u Baru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: