Demokrate: Vuković razriješen na talasu revanšizma, DF anesteziran sa svega nekoliko fotelja

"I postaje sve jasnije, "opozicije" koja igra ulogu najsnažnije političke potpore Dritanu Abazoviću i DPS-u, zašta bivaju nagrađeni ostankom na funkcijama i u foteljama. I zato je jasno da nećete vidjeti ništa od blokade ulica i kružnih tokova od strane DF-a"

6536 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da je "na talasu kontinuiranog političkog revanšizma prema svakome ko ima bilo kakvu vezu sa Demokratama" Vlada na jučerašnjoj sjednici razriješila Branka Vukovića, člana odbora Aerodroma Crne Gore.

Iz te partije poručuju da Vuković nije smijenjen jer je radio loše, dodajući da je do juče je bio član jednog od "najuspješnijih Odbora direktora neke državne kompanije, čemu je dao značajan doprinos."

"Kao profesionalan, stručan i visoko kvalifikovan kadar, smijenjen je samo zbog toga što je član Demokrata, a zamijenjen je nekim pojedincima, nećete se iznenaditi, koji nemaju fakultetsku diplomu i za koje nismo sigurni da li su ikada ušli u avion", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate dodaju da je "po sada već ustaljenom pravilu" ostao kadar Demokratskog fronta (DF) u ACG, "navodno opozicije ovoj Vladi".

"I postaje sve jasnije, "opozicije" koja igra ulogu najsnažnije političke potpore Dritanu Abazoviću i DPS-u, zašta bivaju nagrađeni ostankom na funkcijama i u foteljama. I zato je jasno da nećete vidjeti ništa od blokade ulica i kružnih tokova od strane DF-a, jer su Abazovićevi politički podupirači anestezirani sa svega nekoliko fotelja. Ali, neka pomenuti nastave sa trgovinom i zakulisnim igrama, naći ćemo se svi zajedno pred sudom građana, i to mnogo ranije nego što misle", piše u saopštenju.

Navode da "kako je nastala, tako i funkcioniše", poručivši da misle na manjinsku Vladu, ali i njene "pritajene pomagače i političke podupirače".

"Sve što nastaje na trgovini, mimo bilo kakvih principa, etike i legitimiteta, tako mora i funkcionisati. Naravno, mislimo na nelegitimnu Vladu Crnu Gore. Ali, ne samo na nju, nego i na njene pritajene pomagače i političke podupirače", piše u saopštenju Demokrata.

Bonus video: