SD: Vlada da zabrani rad ogranka "Noćnih vukova" u Crnoj Gori

"Nadamo se da lične relacije između Abazovića i ogranka 'Noćnih vukova' u Crnoj Gori, kojima smo svjedočili krajem februara, neće uticati na evropski spoljnopolitički kurs Crne Gore"

6014 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Budući da je Crna Gora svoju vanjsku politiku uskladila sa vanjskom politikom Evropske unije (EU), pozivamo Vladu Crne Gore da u skladu sa posljednjim paketom sankcija EU prema Rusiji, zabrani rad ogranka "Noćnih vukova" u Crnoj Gori.

To se navodi u saopštenju SD-a, koje je potpisao Miloš Đuričković, predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike te partije.

Đuričković dodaje da je "Vlada krajem februara, nakon napada na Ukrajinu, donijela odluku o pridruživanju svim restriktivnim mjerama koje je Evropska unija usvojila protiv Rusije".

"Nadamo se da lične relacije između Abazovića i ogranka 'Noćnih vukova' u Crnoj Gori, kojima smo svjedočili krajem februara, neće uticati na evropski spoljnopolitički kurs Crne Gore", zaključio je Đuričković.

Na novom popisu od 48 zvaničnika i devet subjekata koji će biti stavljeni na "crnu listu", a koji je pripremila služba za vanjske poslove Evropske unije, nalaze se i lideri moto kluba "Noćni vukovi".

Bonus video: