URA Budva: Licemjerstvo Demokrata dostiže vrhunac

"Očigledan pad povjerenja "crvenim kravatama" od strane građana Budve svakim danom sve je vidljivije, a krivca bi trebali tražiti u sebi samim"

2301 pregleda 7 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Budvanski odbor Građanskog pokreta URA saopštio je da "licemjerstvo Demokrata Budve dostiže vrhunac i da se to jasno da zaključiti kroz današnje očajničko saopstenje političkog marginalca".

Opštinsko odbor (OO) Demokratske Crne Gore Budva saopštio je danas da neće dozvoliti da Budva postane plijen koalicije Demokratskog fronta (DF) i predsjednika Vlade Crne Gore i lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića.

"Očigledan pad povjerenja "crvenim kravatama" od strane građana Budve svakim danom sve je vidljivije, a krivca bi trebali tražiti u sebi samim. Vi ste gospodo, čiji je deklarativan slogan "pobjede a ne podjele" a suštinski "podjele po dubini a narod što vise posvađati" svojom pogubnom politikom doveli Carevića na vlast, a onda saučestvovali u većini protivzakonitih poslova što kroz dizanje ruku u SO Budva, što kroz upitne odluke UO preduzeća da bi smo za rezultat danas imali stanje u kojem se nalazi lokalna samouprava i sva lokalna preduzeca i ustanove", ističe se u saopštenju budvanske URE.

Oni su poručili Demokratama - "kada smo vas nakon izbora 2020. upozoravali da ne glasate Carevića za predsjednika jer nećemo dobiti istinske promjene već samo zamjenu predhodnog stanja, govorili ste da je Carević jedino riješenje za prvog čovjeka Budve i da o tome nema razgovora".

"Sad vam je URA i premijer krivi što ste vođeni ličnim interesima fotelja zaboravili na interes grada i građana. Toplo vam preporučujemo da histeriju koju ste sebi stvorili padom podrske građana Budve vašoj politici rijesite na način kako smo vas savjetovali i 2020-te kad nas niste poslušali -promjenama, pri tom ne misleci da vam te promjene mogu donijeti samozvani analitičari poput Filipovića. A vaš politički brak u Budvi koji ste sklopili nećemo vam se mješati, sami ste ga sklopili pa snosite odgovornost", zaključuje se u saopštenju URA Budva.

Bonus video: