Đurović: Šavnik često biva nepravedno zapostavljen prilikom planiranja kapitalnih projekata, neophodno to ispraviti

Predsjednica Skupštine je istakla i da su strateški opredijeljeni ka daljem razvoju sjeverne regije, te da udruženim snagama moramo nastojati da stanovnicima ovog durmitorskog kraja omogućimo život dostojan građanina države koju očekuje svijetla evropska budućnost

2340 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Skupština Crne Gore
Foto: Skupština Crne Gore

Opština Šavnik često biva nepravedno zapostavljena prilikom planiranja značajnih kapitalnih projekata, što je neophodno ispraviti u predstojećem periodu, smatra predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Đurović je uputila čestitku povodom 22. jula, Dana opštine Šavnik, predsjedniku Opštine Jugoslavu Jakiću, predsjednici Skupštine opštine Nadeždi Kotlici, odbornicima i građanima.

Istakla je i da su strateški opredijeljeni ka daljem razvoju sjeverne regije, te da udruženim snagama moramo nastojati da stanovnicima ovog durmitorskog kraja, "poznatog po svojoj prelijepoj, ali i surovoj prirodi i oštroj klimi, olakšamo opstajanje u ovakvim uslovima i omogućimo život dostojan građanina države koju očekuje svijetla evropska budućnost".

“Najsrdačnije čestitam Dan opštine Šavnik, praznik kojim slavimo oslobođenje od okupatora i herojsku pobjedu antifašizma, čije tekovine i danas sa ponosom baštinimo. Posebne čestitke upućujem svim stanovnicima šavničke opštine, koji su nadaleko prepoznati kao vrijedni ljudi i dobri domaćini, koji služe na ponos svom kraju", zaključuje se u njenoj čestitki.