Knežević: Nećemo podržati Bečića, istraživanje je mentalna perverzija

On je istakao da je Demokratski front spreman da razgovara samo o nestranačkim ličnostima kada je u pitanju kandidat opozicije za predstojeće predsjedničke izbore
62 pregleda 0 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.10.2017. 11:48h

Istraživanje agencije DeFacto, prema kojoj Demokrate imaju podršku 26,1 odsto građana, a Demokratski front 12,2 odsto, je mentalna perverzija koja nije utemeljena u stvarnosti, smatra poslanik Demokratskog fronta i predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević.

Demokratsku partiju socijalista podržava 38 odsto građana, Demokratsku Crnu Goru 26.1 odsto, a Demokratski front 12.2 odsto građana Crne Gore, pokazuje dio istraživanja agencije DeFacto u koje su "Vijesti" imale uvid.

On je poručio predsjedniku Demokrata Aleksi Bečiću da "ne koristi spinove i ne baca novac na istraživanja", iza kojih, kako smatra, stoje predsjednik Demokrata i glavni metodolog CEDEM-a, Miloš Bešić.

Kako je rekao, istim metodama koristio se i bivši lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović kako bi sebi podizao rejting, pa sada "samo može da trčkara oko Skupštine."

"Nećemo podržati Aleksu Bečića, džabe mu sva naručena istraživanja i posrednici malograđanske opozicije koje šalje da ga podržimo," kazao je Knežević.

On je istakao da je Demokratski front spreman da razgovara samo o nestranačkim ličnostima kada je u pitanju kandidat opozicije za predstojeće predsjedničke izbore.

Bonus video: