Demokrate: Sa DPS-om ni slova razmijenili nijesmo, ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala

"Jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90 odsto parlamenta ne vjeruje"

25735 pregleda 38 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora demantovala je da je sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) dogovorila obaranje Vlade, navodeći da "sa DPS-om ni slova razmijenili nijesmo".

U reagovanju Demokrata na navode potpredsjednika Vlade i lidera Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića koji je kazao kako ima pouzdane informacije da su DPS i Demokrate "dogovorili da 19. avgusta obore Vladu".

"Šta reći o političaru koji je kazao da se uvijek izjašnjavao kao Srbin, pa uhvaćen sa 30 godina kao Crnogorac, koji je govorio da nikad nije bio u DPS-u, pa uhvaćen kao DPS-ovac, koji je govorio da mu kao šefu ekonomskog sistema Crne Gore ne pada na pamet da izučava ekonomske teorije, osim da ovom političaru nijesu sve ovce na broju. Pouzdano znamo da najmanje 40 godina ima problem sa istinom. Sa DPS-om ni slova razmijenili nijesmo, ali čemu nervoza gospodine Jokoviću? Ni prva, ni posljednja Vlada koja bi pala, ali jeste jedina na svijetu koja je izgubila parlamentarnu većinu u prvih 100 dana i kojoj 90 odsto parlamenta ne vjeruje", navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Povezani članci

08. Avgust 2022.

Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade

Bonus video: