DPS Tivat: Dubravka Nikčević predvodi listu na lokalnim izborima

Iz te partije su istakli da se očekuje dogovor sa potencijalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da "jedinstveno i odlučno" odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra

5875 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Aktuelna predsjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Tivtu, Dubravka Nikčević izabrana je jednoglasno za nositeljku liste na lokalnim oktobarskim izborima.

Odluka je donijeta na sinoć održanoj sjednici te partije.

Nikčević je rođena 1965. godine u Kotoru gdje je i magistrirala na Fakultetu za turizam.

Iz te partije su istakli da su prihvatili prijedlog Izbornog programa, koji, kako navode, osim naglašene razvojne ima i opšte društvenu komponentu sa ciljem da Izborni program bude usaglašen sa realnim potrebama građana Tivta.

Dodali su da su uvjerenja da će predstojeći izbori u Tivtu pokazati zrelost i biti rezultat promišljanja građana da jedino "jak, reformisani DPS sa ljudima koji su stručni i spremni da rješavaju probleme i koji će pokazati da samo zajedno možemo obezbijediti prosperitet, stabilnost i ekonomski razvoj Tivta".

Istakli su da se očekuje dogovor sa potencijalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da "jedinstveno i odlučno" odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra.

Za Dubravku Nikčević su kazali da je svojim prethodnim radnim angažmanom i aktivnostima, kako kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat, tako i kao sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, "dokazala svoju profesionalnost, odgovornost prema poslu i stekla reputaciju žene koja ima razumijevanja, kompromisni pristup i u koju građani imaju povjerenje".

"Poruka je jasna: Zajedno, snažno, pametno - u interesu svih građana Tivta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: