Đurašković: Cetinjanima je dosta praznih obećanja, velikih riječi, podjela, političkih prepucavanja...

"Velika podrška i spremnost da se podrži naša politika su svakog dana sve veći i pokazuju nam da smo na pravom putu i u svakom trenutku na raspolaganju svakom našem sugrađaninu. Siguran sam da će SDP ostvariti do sada najbolji rezultat na Cetinju", kazao je Đurašković
3 komentar(a)
SDP Cetinje, Foto: SDP
SDP Cetinje, Foto: SDP
Ažurirano: 06.10.2017. 08:51h

U našoj viziji Cetinja, naši sugrađani nijesu samo posmatrači i podstanari u vlastitoj kući, saopštio je danas, Nikola Đurašković kandidat za gradonačelnika Cetinja i nosilac liste SDP – Da živi Cetinje.

Kako je saopšeno iz Socijaldemokratske partije (SDP) mladi aktivisti i članovi cetinjskog SDP su proteklih dana intezivirali terensku kampanju i obišli više naselja i domaćinstava u Prijestonici.

"Svi zajedno moramo da gradimo bolju Prijestonicu kao grad prosperiteta, budućnosti i zadovoljnih građana. Reakcije naših sugrađana su odlične i pokazuju da je Cetinjanima dosta praznih obećanja, velikih riječi, podjela, političkih prepucavanja i partijskih nadmetanja. Velika podrška i spremnost da se podrži naša politika su svakog dana sve veći i pokazuju nam da smo na pravom putu i u svakom trenutku na raspolaganju svakom našem sugrađaninu. Siguran sam da će SDP ostvariti do sada najbolji rezultat na Cetinju", kazao je Đurašković.

U saopštenju SDP se dodaje da je Đurašković u društvu predsjednika SDP Ranka Krivokapića danas obišao veliki broj domaćinstava na Cetinju i u direktnom razgovoru sa građanima predstavio program razvoja i tim kvalitetnih i profesionalno ostvarenih ljudi kojima je glavni politički cilj promjena aktuelne vlasti i formiranje kvalitetne, građanima okrenute lokalne uprave koja će vratiti povjerenje u budućnost grada i učiniti da oživi crnogorska Prijestonica.

"Terenska kampanja cetinjskog SDP je započeta obilaskom naselja i stambenih objekata Gipos, 4.jul, Banski stanovi i stambenih objekata u ulici X Crnogorske brigade a biće nastavljena obilascima svakog domaćinstva u Donjem polju, Bajicama, Humcima, Donjem kraju i privatnim stambenim objektima s ciljem da se porazgovara sa svakim građaninom Prijestonice svjesni svih izazova koji se pred njima nalaze a prije svega odgovorni prema svim našim sugrađanima – saopštili su iz cetinjskog SDP", zaključuje se u saopštenju SDP.

Bonus video: