Kankaraš: Demokrate sačuvale DPS od hapšenja u momentu kad je ruka pravde konačno krenula u Crnoj Gori

"Ponosni smo i srećni što ste baš vi zajedno sa DPS-om oborili Vladu zbog Temeljnog ugovora i time pokazali ko ste i šta ste", poručio je odbornik Socijalističke narodne partije

11665 pregleda 47 komentar(a)
Kankaraš, Foto: Aleksa Kankaraš
Kankaraš, Foto: Aleksa Kankaraš

Odbornik Socijalističke narodne partije (SNP) u Skupštini opštine Nikšić Aleksa Kankaraš reagovao je na navode funkcionera Demokratske Crne Gore Novice Pejovića rekavši da se oni "ne drže za fotelje, niti kukaju za njima kao pojedini."

"I kad je pala ova Vlada koja je imala rezultate, nismo počeli da kukamo za foteljama, nismo pozivali narod da nam spasi fotelje, nismo kao vi crtali mete vašim članovima i simpatizerima i nazivali vas izdajnicima da bi te iste fotelje sačuvali, ne jer uvijek sve što radimo - radimo dostojanstveno."

Dodaje da su oni ponosni i srećni što su "baš Demokrate zajedno sa DPS-om oborile Vladu zbog Temeljnog ugovora i time pokazali "ko su i šta su."

Kankaraš navodi da su Demokrate "sačuvale DPS od hapšenja u momentu kad je "ruka pravde konačno krenula u Crnoj Gori".

"Mi smo imali samo jednu grešku kad smo vas stvorili da budete tobožnji političari. A nekima smo plaćali školarinu i stanove da bi danas bili najljući protivnici SNP-a", kazao je Kankaraš.

Jasno im je, kaže, da odgovora nema i da ga "neće biti jer ni na jedno postavljeno pitanje nijesu odgovorili."

"Izdali ste amanet blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija i pogazili ono najsvetije u čovjeku. Dobro se zapitajte kako ćete i sa čim izaći među birače i vjernike SPC. Nama je odgovor odavno jasan" zaključio je Kankaraš.

Bonus video: