DPS Budva: Božović i Đurović zajedničkom konferencijom ozvaničili koaliciju DF i URA

"Naime, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić. Najbolje bi bilo da su jučerašnji pres nazvali “vjerovali ili ne”", navodi se u saopštenju DPS-a

8938 pregleda 15 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nelegitimni predsjednik Opštine Budva Milo Božović i odlazeći ministar Goran Đurović zajedničkom pres konferencijom su ozvaničili koaliciju Demokratskog fronta i URA-e u Budvi, kazali su iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Iako nama ovo nije ništa novo većini građana Budve jeste, a pogotovo crnogorski orijentisanim biračima čije glasove je URA spremna da nakon izbora isporuči DF-u, što moramo ih podsjetiti ne bi bilo prvi put. Još veće čuđenje izazivaju reakcije Božovića. Naime, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić. Najbolje bi bilo da su jučerašnji pres nazvali “vjerovali ili ne”", navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da je Božović govorio o tome kako će riješiti probleme buke i da grad više neće biti zatrpan smećem.

Povezani članci

22. Avgust 2022.

Đurović: Sezona više nego uspješna

Poručuju da je o tome trebalo brinuti prije nekoliko mjeseci, te da su i tada i danas na čelnim pozicijama preduzeća koja treba da brinu o ovim problemima njegovi najbliži saradnici i partijske kolege, kao i predsjednik opštine koga je naslijedio.

"Koalicioni dvojac je u vrijeme kada je trebalo pripremati sezonu brinuo kako će ispred Starog grada organizovati večeru od par hiljada eura, dok su njihovi saradnici obilazili kosovske manastire. Zahvaljujući njima došli smo u situaciju da 20. avgusta i sam Božović potvrđuje sve ono o čemu smo u više navrata govorili prethodnih mjeseci, a to je da je situacija u Budvi nikad gora, grad je zatrpan smećem, niko više ne spominje kraljicu Mediterana već smo postali sinonim za vašarište i raznorazne palanke, a sve zahvaljujući njima i njihovim nesposobnim političkim kadrovima", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: