DF Budva: U sred polemike na relaciji DF- Demokrate DPS priskače u pomoć Bečićevoj partiji

"Ista meta, ista priča, jedno saopštenje, dvije partije. Zbog vidljive brzopletosti u saopštenju Demokrata, nije teško pretpostaviti ko je tu od koga prepisivao. Uostalom, nije prvi put da Bečićeva i Krapovićeva družina svoja saopštenja nespretno dotjeruju u skladu sa nazorima i retorikom DPS-a", navode iz DF-a

7592 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Demokratski front
Foto: Demokratski front

Neubjedljivo, nemušto i sitno-šićardžijsko saopštenje koje je iz Demokratske Crne Gore Budva dotureno medijima u minulih par sati, odnosno ostaci ostataka njihove rasturene kvazi argumentacije, najbolje su svjedočanstvo da su im saopštenja u polemici sa nama, razbijena u paramparčad, navodi se u reagovanju budvanskog Demokratskog fronta.

"O kakvom se debaklu radi, možda je najbolje potvrdila Demokratska partija socijalista. Naime, DPS je u sred polemike na relaciji DF- Demokrate, priskočila u pomoć Bečićevoj stranci napadajući Mila Božovića i DF - u očajničkom pokušaju da skrenu pažnju na sebe a svoju partiju podružnicu (Demokratsku Crnu Goru) evakuišu iz potpune blamaže", kazali su iz DF-a.

Dodaju da u saopštenjima DPS-a i Demokrata skoro da nema razlike.

"Ista meta, ista priča, jedno saopštenje, dvije partije. Zbog vidljive brzopletosti u saopštenju Demokrata, nije teško pretpostaviti ko je tu od koga prepisivao. Uostalom, nije prvi put da Bečićeva i Krapovićeva družina svoja saopštenja nespretno dotjeruju u skladu sa nazorima i retorikom DPS-a", navode iz DF-a.

Kazali su da kada je bilo riječi o glasanju za smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića su Demokrate poručile da će glasati za smjenu Leposavića ako se DPS ne pojavi u Skupštini.

"Ako ste se zapitali ko je dao ovu izjavu ispred Demokratske Crne Gore, pogađajte Odgovor je Dragan Krapović iz Budve. I tada su se iz Bečićeve stranke nudili kao rezerva DPS-u. Krapović je besomučno izručivao optužbe na račun Leposavića, pozivao ga da podnese ostavku i poručio da će glasati za njegovu smjenu ako DPS izostane. Razlika je samo, što je predsjednik budvanskih Demokrata tada govorio “da je neprihvatljivo da se sa DPS-om smjenjuju ministri”, piše u saopštenju.

Poručuju da to ukazuje da je "proces pridruživanja Demokrata DPS-u, odavno počeo".

"Budvanska i crnogorska javnost ovih dana uvjerili su se, da je i ta, poslednja, formalna razlika, između Demokrata i DPS zbrisana, pa su zajedno oborili čitavu vladu - na zahtjev DPS. I dok Bečić na državnom nivou, trči za Đukanovićem, njegov pulen Kiko Radović na lokalnom nivou trči za odbornicom Pribilović. I dok budvanske Demokrate pripremaju teren za postizbornu koaliciju sa DPS-om, lista predvođena Milom Božovićem je već u snažnom predizbornom zamahu, sa jasnom i odlučnom namjerom, da ostvari visok pobjednički rezultat. Time će biti poražena i ova antibudvanska koalicija DPS-a i njenih satelita, među kojima se najviše ovih dana ističu Demokrate", zaključuje se u saopštenju.

Ovim reagovanjem zaključuje se dalja polemika između budvanskih odbora Demokrata, DPS-a i Demokratskog fronta.

Bonus video: