Kolić: Tvrdili su da se padom Vlade zaustavlja borba protiv kriminala, a ona je istinski počela njenim padom

"Najveće kriminalce ste pustili da pobjegnu iz Crne Gore, to vam nije bio problem. Problem je kad se izmaknu fotelje"

7706 pregleda 23 komentar(a)
Kolić, Foto: Demokratska Crna Gora
Kolić, Foto: Demokratska Crna Gora

Tvrdili su da se padom Vlade zaustavlja borba protiv kriminala, a ona padom Vlade istinski počela. Srećom, pa je pala, inače bi i Vericu Maraš pustili da pobjegne kao što su pustili i Ljuba Milovića, poručio je Dženan Kolić, član Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata on je reagovao na raniju objavu Socijalističke narodne partije (SNP) povodom hapšenja bivše izvršne direktorice kompanije "Plantaže 13. jul" Verice Maraš.

"Prema Miki Maus logici Vladimira Jokovića, pad Đukanovićeve i Jokovićeve Vlade je rušenje borbe protiv kriminala, a formiranje Đukanovićeve i Jokovićeve Vlade bila je spartanska bitka protiv kriminala. Ako je 43. Vlada bila simbol borbe protiv kriminala, a vi je napravite opet, isti ljudi sjede u parlamentu. Najveće kriminalce ste pustili da pobjegnu iz Crne Gore, to vam nije bio problem. Problem je kad se izmaknu fotelje", dodao je Kolić.

Dodaje da je "borba protiv kriminala i borba protiv prekrajanja narodne volje".

"Vi ste se borili protiv naroda koji je pobijedio na izborima, dok su vam kriminalci masovno bježali iz zemlje. Razumije se uz saglasnost Jokovića, Abazovića i bjegunaca. Zato je DPS i oni koji ovih dana na sva zvona kukaju za Abazovićem, čiji je lider iznio hvalospjeve o Abazoviću, srušio ministra Aleksandra Stijovića, onog trenutka kad je ministar otvorio pitanje kriminala u Plantažama. Razumije se sa namjerom da spasu Vericu Maraš, ali srećom je Vlada pala i Verica je završila tamo gdje treba. Tada je SNP bio uveliko u pregovorima sa DPS oko formiranja DPS Vlade", smatra Kolić.

Povezani članci

24. Avgust 2022.

Uhapšena Verica Maraš

On pita "hoće Joković da nas ubijedi da je dogovorom Đukanovića i Jokovića, borba protiv kriminala počela".

"Smiješno, kao što je bilo smiješno kukanje za DPS Vladom njenog kuma, koji je tajno sa DPS-SNP i URA rušio narodnu, a formirao DPS Vladu. Ovim Miki Maus političarima je svaka logika pala u vodu", zaključio je Kolić.

Bonus video: