Piperović: Bemax se zahvaljuje Uri na besplatnoj reklami

"Nije da smo najbolji u onome što radimo u građevinarstvu, već smo do te mjere postali simbol uspjeha da ni URA, ne može dnevno bez našeg imena", navodi se u reagovanju pravnog zastupnika Bemaxa, advokata Zorana Piperovića

11874 pregleda 35 komentar(a)
Piperović, Foto: Boris Pejović
Piperović, Foto: Boris Pejović

Reagujući na saopštenje Građanskog pokreta URA iz kompanije Bemax saopštili su da se toj političkoj partiji "od srca zahvaljuju na besplatnoj reklami".

Njihov pravni zastupnik, advokat Zoran Piperović, reagovao je na saopštenje GP URA kojim su poručili Demokratskoj Crnoj Gori da treba da promijene svoj slogan u "Bemax je naša nacija".

"Poštapati se našim imenom u rvanju sa drugim partijama znači samo jedno: Nije da smo najbolji u onome što radimo u građevinarstvu, već smo do te mjere postali simbol uspjeha da ni URA, ne može dnevno bez našeg imena. Naravno, znamo da se ova, verbalno nesuvisla pirueta, iskoristila za negativnu aluziju, ali svejedno. Mi im iz glave, očigledno ne izlazimo. I na kraju neka živi 'Bemax je naša nacija', vrlo važno čija. Što god to značilo, ovima iz URA-e", rekao je Piperović.

Bonus video: