Bogdanović: Dobar signal promjena odluke Ure, SNP-a i NSD-a za sastanak o restartu

"Pokušaj spašavanja gospođe Đurović koja je proizvod koalicionog Sporazuma URA-SNP sa DPS, taktikama naših kolega, na isti način kao i pokušaj spašavanja 43. DPS Vlade, neće uspjeti", poručio je Bogdanović

18885 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Kluba Demokrata Boris Bogdanović kazao je da je dobar signal promjena odluke Građanskog pokreta URA, Socijalističke narodne partije (SNP) i Nove srpske demokratije (NSD) povodom sastanka o sporazumu formiranja vlasti.

Bogdanović je za "Vijesti" kazao da im je drago što su te partije promijenili svoje odluke, nakon "izričitog stava da nakon rušenja DPS Vlade nema više 30. avgusta i sastanaka o restartu".

Ocijenio je i da je sastanak prijeko potreban, a da ostaje da Klub poslanika odluči da li će na sastanak doći "prije ili nakon razrješenja Danijele Đurović" i u kom sastavu, odnosno ko će ga predstavljati.

"Pokušaj spašavanja gospođe Đurović koja je proizvod koalicionog Sporazuma URA-SNP sa DPS, taktikama naših kolega, na isti način kao i pokušaj spašavanja 43. DPS Vlade, neće uspjeti. Te je bolje da isto i ne pokušavaju, već da se iskreno odnesu prema onom što je predmet dijaloga", poručio je predsjednik Kluba Demokrata.

Bonus video: