SNP: Ponosni smo na sve što smo uradili u posljednje dvije godine

"Nastavićemo da se borimo za dobro svakog građanina", poručuju iz SNP-a

5385 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) kazali su da su ponosni na sve što su uradili nakon parlamentarnih izbora u avgustu 2020. godine.

"Tridesetogodišnja totalitarna vlast DPS-a srušena je na današnji dan prije dvije godine. I pored svih turbulencija koje su se od tada desile na političkoj sceni Crne Gore, mora se konstatovati da je naša zemlja konačno prodisala slobodom i da su građani dosanjali san koji im je tako dugo djelovao neostvarljiv", saopštili su iz SNP-a.

U toj partiji su ocijenili da je Crna Gora danas nesporno demokratskija, pravednija i ravnopravnija država, u kojoj građani osjećaju da njihovo mišljenje i stav "konačno vrijede". To je, ističu, velika vrijednost 30. avgusta 2020. i nešto po čemu će taj datum zauvijek ostati upamćen.

"SNP je, kao dio koalicije Za budućnost Crne Gore, dala veliki doprinos da se Crna Gora oslobodi iz ralja DPS režima. Ponosni smo i na sve ono što smo uradili u periodu nakon 30. avgusta 2020. godine. Tu naročito mislimo na rezultate rada 43. Vlade Crne Gore, istorijsko potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC, beskrompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala, koju smo bezrezervno podržali, kao i dobar rad naših predstavnika u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

"Okrenuti evropskim vrijednostima, a riješeni da Crnu Goru gradimo kao razvijenu i prosperitetnu zemlju, nastavićemo da se borimo za dobro svakog građanina", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: