Popović: Joković obrukao članstvo SNP-a

"Ovo nije prvi put da su žene i muškarci iz Kluba poslanika najgrublje izvrijeđani od funkcionera SNP-a, poput Vladimira Jokovića, Dragoslava Šćekića, Dritana Abazovića i brojnih drugih njihovih primitivnih pomagača", rekla je poslanica Demokrata

12450 pregleda 37 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Poslanica Demokrata Zdenka Popović kazala je da je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković obrukao sve članice i članove SNP-a.

"Navodno izvinjenje Vladimira Jokovića je u ljudskom smislu zastiđe kakvo ne pamti Crna Gora. Gospodine Jokoviću, ja sam žena, samohrana majka koja ima, kako vi kazaste, i unuče i kuče. Ali, što sam ja to bolja od bilo koje žene koja nema dijete, ne može da ima dijete ili pak ne iz nekog razloga, finansijskog ili ličnog ne želi da ima dijete. Šta sam ja to bolja od Angele Merkel ili vaše poslanice gospođe Paunović ili od bilo koga na ovom svijetu koji se nije ostvario kao roditelj. U vašem sramotnom izvinjenju ustvrdiste da ste ovim skandalom htjeli da skrenete pažnju na nezrelo ponašanje Demokrata, brojeći djecu članicama i članovima Demokrata i najgrublje vrijeđajući sve građane Crne Gore koji nemaju djecu", saopštila je Popović.

Ukazuje da nije prvi put da su članovi Kluba poslanika Demokrata najgrublje izvrijeđani.

"Vi ste ovim obrukali sve članove i članice SNP-a i, prije svega i iznad svega, sebe doveli u situaciju da se svako dijete, pa i vaše zbog vas postidi. I ovo nije prvi put da su žene i muškarci iz Kluba poslanika najgrublje izvrijeđani od funkcionera SNP-a, poput Vladimira Jokovića, Dragoslava Šćekića, Dritana Abazovića i brojnih drugih njihovih primitivnih pomagača, koji su gotovo svakog dana lijepili najodvratnije etikete, plasirali najgore laži, u pokušaju da lažima diskredituju ljude samo zato što nijesu spremni da rade za 'švercere sa onog svijeta', kojima su se brojni političari u nedostatku političke časti i obraza priklonili", zaključuje poslanica Demokrata.

Bonus video: