Kojović predsjednik kolašinskog odbora Ujedinjene

Goran Danilović rekao je da se ovih dana dešavaju "političke trgovine, politička čuda, koja su obilježila poslednje dvije godine", ali i naglasio da će se ubrzo "vidjeti ko se prodao, a ko se nije dao"

2624 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Ujedinjena Crna Gora
Foto: Ujedinjena Crna Gora

Vukoman Kojović izabran je za novog predsjednika opštinskog odbora Ujedinjene Crne Gore u Kolašinu, a Stojan Bulatović za predsjednika izvršnog odbora.

Novo rukovodstvo je predložio dosadadašnji predsjednik odbora Novica Dragojević, a predlog je prihvaćen jednoglasno.

Predsjednik Ujedinjene Goran Danilović je podsjetio na njihov težak put u Crnoj Gori u minule četiri godine, ali i na dostojanstvenu odbranu 30.avgusta 2020. godine u posljednje dvije godine.

Istakao je da građani umiju da cijene dosljednost Ujedinjene Crne Gore i da pokazatelj toga je i ojačan odbor u Kolašinu.

"Doslednost, principijelnost i pošten odnos prema politici i životu je razlog zbog kog nam se iz dana u dan pridružuju novi ljudi, te i zašto bilježimo odlične rezultate na lokalnim izborima", navode u saopštenju te partije.

Napomenuo je da se ovih dana dešavaju "političke trgovine, politička čuda, koja su obilježila poslednje dvije godine", ali i naglasio da će se ubrzo "vidjeti ko se prodao, a ko se nije dao".

Osim Danilovića, odboru i novoizabranom rukovodstvu čestitali su i predsjednik izvršnog odbora Jokić i poslanik Vladimir Dobričanin.

Zajednička poruka je bila da su spremni za izbore i u Kolašinu i na državnom nivou.

Bonus video: