Evropa sad: Pozdravljamo potez Abazovića, šteta što je s đavolom tikve sadio

"Nadamo se da kolega Abazović konačno shvata neracionalnost i kontraproduktivnost svojih poteza iz februara i aprila ove godine", navode iz pokreta Evropa sad

9946 pregleda 24 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Pokret Evropa sad pozdravio je odluku predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da, kako su kazali, pruži svoj doprinos u borbi protiv šverca cigareta i konkretizuje saznanja koja je iznio "prilikom pada DPS-SDP-URA-SNP Vlade".

Kazali su kako vjeruju da će nezavisno tužilaštvo sprovesti radnje iz svoje nadležnosti i istražiti Abazovićeve navode.

"S druge strane, žalimo što se premijer u tehničkom mandatu odlučio na ovakav potez tek kad je pod znak pitanja dovedena Vlada, koju je sastavio kao plod koalicije upravo sa onima koje je označio kao glavne aktere kriminalnih radnji, prethodno rušeći sopstvenu, prvu demokratsku, Vladu", saopštili su iz pokreta Evropa sad.

Ocijenili su kako je Abazović takvim potezom pokazao da je, između borbe protiv organizovanog kriminala i premijerske fotelje, birao ovo drugo.

"Ipak, nadamo se da kolega Abazović konačno shvata neracionalnost i kontraproduktivnost svojih poteza iz februara i aprila ove godine, te da neće više dozvoliti da bude tako eklatantan primjer narodne poslovice da ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: