Franeta: Pilot u pokušaju da prijavi prihode i prizemlji Mandića i Abazovića bezbjedno

"Gospodin Jušković je postupanjem i držanjem u javnosti sam sebe degradirao, i diskreditovao toliko da ga niko drugi ne može preteći u tome"

10575 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Potpredsjednik budvanskog odbora Demokrata Željko Franeta poručio je da “niko ne može diskreditovati gospodina Juškovića bolje od njega samog.

On je to naveo u reagovanju na predsjednika Odbora povjerenika Nebojšu Juškovića koji je saopštio da su Demokrate svojim saopštenjem potvrdile da su preko svoga funkcionera Ninoslava Kaluđerovića pokušale da mu prijete da ne bude izglasano imenovanje Mila Božovića za potpredsjednika Opštine.

"Nastupi ovog 'profesionalca' osim što uveseljavaju javnost, pokazuju na koje je grane spala koalicija DF&URA kad im ovakav jedan "velikan" i "borac" protiv režima Mila Đukanovića vodi kampanju za lokalne izbore u Budvi. Da je gospodin Jušković čovjek zadatka to smo znali, ali da je polivalentna ličnost, spremna da istovremeno obavlja više funkcija, to ja za nas iznenađanje. Gospodin Jušković je postupanjem i držanjem u javnosti sam sebe degradirao, i diskreditovao toliko da ga niko drugi ne može preteći u tome", naveo je Franeta u reagovanju i dodao:

"Ovaj 'profesionalac' ima toliko kapaciteta da ga je Dritan Abazović, poznatiji kao bivši, imenovao na jednoj sjednici vlade i to ne na jednoj nego na dvije funkcije. Ovaj pilot u pokušaju, i padobranac je očigledno pored Budve izvršio desant i na državni budžet, i kao zaslužan borac protiv bivšeg režima dobio čast i privilegiju da bude ne samo potrčko gospodina Božovića, koji mu iznamljuje stanove po Budvi, nego i član Skupštine SMATSA, i to na istoj sjednici vlade, naravno na predlog gospodina Damjanovića", istakao je Franeta.

Kako navodi "možda griješimo, ali nam izgleda kao da je gospodin Jušković tražio funkciju u SMATSA-u, a zauzvrat će odraditi šta treba u Budvi".

"Drago nam je da je gospodin Jušković naplatio svoju borbu protiv bivšeg režima, što je pored dvije plate dobio i 'torbicu u Bogradu', međutim koristimo priliku da javno pozovemo gospodina Juškovića da prijavi primanja koja ostvaruje od dvije javne funkcije koje je izbjegao ako je sudeći po njegovom imovinskom kartonu predatom ASK-u.Razumijemo da ne može prijaviti sadržaj „torbe iz Beograda“, ali bez obzira na to, javnost zaslužuje da zna koliko prima novca od građana Crne Gore za ove dvije funkcije, a posebno ga podsjećamo da mu je to zakonska obaveza. Kao što rekosmo, na niske su grane spali Mandić, Abazović i Božović, kad im je Jušković uzdanica. Na kraju, pošto se bavi predizbornim marketingom i predviđanjima rezultata, pozivamo gospodina Juškovića da predvidi gdje će sletjeti koalicija DF i URA u Budvi jer ako je suditi po pilotu, biće to prinudno slijetanje definitivno", poručio je Franeta.

Povezani članci

08. Septembar 2022.

Jušković: Blijed pokušaj pravdanja Demokrata

Bonus video: