Bošković: Za Abazovića važi izreka "lažovu ne vjeruj i kada se kune da laže"

"O kakvoj destabilizaciji govori smijenjeni predsjednik Vlade - poznat i kao brat Abaz - nije do kraja jasno. Osim ukoliko ne misli na efekat dvije smijenjene vlade od 30. avgusta u kojima je neposredno ili posredno, bio glavni protagonista"

16861 pregleda 35 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Predarg Bošković, član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS), poručio je da je u potpunosti miran povodom, kako kaže, netačnih tvrdnji premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Abazović je ranije za "Vijesti" rekao da su Bošković, kao i aktuelni ministar Raško Konjević (SDP), politički destabilizatori države, dovodeći Boškovića i još dvojicu bivših javnih funkcionera u kontekst sumnjivih aranžmana oko podjele stanova u Ministarstvu odbrane.

"Abazović je u političkom djelovanju stekao prepoznatljivost kao čovjek čija riječ 'ima ogromnu težinu', tako da nije čudo što za njega već važi ona stara izreka koju sam već saopštavao - lažovu ne vjeruj i kada se kune da laže", naveo je Bošković.

Povezani članci

09. Septembar 2022.

Abazović: Bošković zna šta je iza njegovih narativa

On kaže da ga je Abazović ponovo lažno optužio da je odgovoran za navodnu destabilizaciju države.

"O kakvoj destabilizaciji govori smijenjeni predsjednik Vlade - poznat i kao brat Abaz - nije do kraja jasno. Osim ukoliko ne misli na efekat dvije smijenjene vlade od 30. avgusta u kojima je neposredno ili posredno, bio glavni protagonista", kaže Bošković.

On navodi da Abazović zna i sam da će doći vrijeme kada će morati pojašnjavati veze sa zvaničnim Beogradom i, kako navodi, još ponekim, dijelom kriminalnih klanova i drugim strukturama koje su aktivno radile i rade za tuđe interese protiv Crne Gore.

"Zbog toga, njegove izjave doživljavam kao odraz nemoći i straha. Za dostojanstvo je svakako zakasnio. A sve to neće prikriti da mu zapravo mentori žele destabilizovanu Crnu Goru i da sam samo smetnja u realizaciji njihovih uzaludnih želja", zaključio je Bošković.

Bonus video: