Vujanović: Crna Gora radi na postizanju članstva u EU, opozicione partije da se vrate u Skupštinu

Vujanović je ukazao na prijateljske odnose Crne Gore sa svim susjedima, konstatujući njene prioritete u dobrosusjedskim odnosima u regionu, njegovoj stabilnosti, međusobnoj saradnji i razvoju
96 pregleda 3 komentar(a)
Filip Vujanović, koizvjestioci PSSE, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Filip Vujanović, koizvjestioci PSSE, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 03.10.2017. 11:49h

Crna Gora intenzivno radi na postizanju članstva u Evropskoj uniji (EU), što snažno podržava većina njenih građana i partija, poručio je predsjednik države Filip Vujanović u razgovoru sa koizvjestiocima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope (PSSE).

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika, Vujanović je danas primio koizvjestioce PSSE za Crnu Goru, Ionut-Marian Stroea i Andrea Rigonija.

Vujanović je ukazao na prijateljske odnose Crne Gore sa svim susjedima, konstatujući njene prioritete u dobrosusjedskim odnosima u regionu, njegovoj stabilnosti, međusobnoj saradnji i razvoju.

"Istakao da Crna Gora intenzivno radi na postizanju članstva u EU, što snažno podržava većina građana i partija u Crnoj Gori", kaže se u saopštenju.

Vujanović je ponovio da opozicione partije koje bojkotuju rad Skupštine treba da se vrate u nju, i da učestvuju u njenom radu i u realizaciji svojih programa.

"Stroe i Rigoni čestitali Crnoj Gori na učlanjenju u NATO, ističući da je ona najbolji primjer regiona u ostvarenju reformi zahtijevanih za napredak ka članstvu u Uniji", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: