Krivokapić: Sve i da sam kazao to što Đukanović tvrdi, to se ne prepričava kroz javne nastupe

"Ukoliko bih iznosio svoje lične impresije o Milu Đukanoviću i njegovom ponašanju na zatvorenim sastancima, najvjerovatnije bi morao da se izražavam u formi ljekarskih dijagnoza"

28850 pregleda 57 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Bivši premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je "bijedno i maliciozno" to što se predsjednik Crne Gore Milo Đukanović "usljed nesposobnosti da odgovori na konkretna pitanja novinara, 'vadi'" prepričavajući njegove, kako je rekao "navodne, bolje reći izmišljene riječi".

"Sve i da jesam kazao to što Đukanović tvrdi, to se ne prepričava kroz javne nastupe. To je stvar elementarne kulture", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Đukanović je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa, između ostalog kazao da mu je Krivokapić tokom jednog susreta rekao "da je potpuno siguran da se snagom vjere pomjeraju planine", da za razliku od njega vjeruje u zagrobni život, "i da je imao realan uvid u zagrobni život".

"Ukoliko bih iznosio svoje lične impresije o Milu Đukanoviću i njegovom ponašanju na zatvorenim sastancima, najvjerovatnije bi morao da se izražavam u formi ljekarskih dijagnoza. Ipak, to mi ne dopuštaju lično dostojanstvo i porodično vaspitanje", naveo je Krivokapić.

Povezani članci

15. Septembar 2022.

Đukanović: Država je uvijek jača od bilo kog kriminala

Bonus video: