Budva: SDP ide u koaliciju DPS, SD, LP i GI “21.maj”

"Budvu ćemo, za vazda, da vratimo na mapu Crne Gore, a ne Boke kako bi neki željeli", poručili su iz budvanskog odbora SDP-a

4383 pregleda 29 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) je na sinoćnjem opštinskom odboru donijela jednoglasnu odluku o koalicionom nastupu sa građanskim i proevropskim partijama u Budvi.

“Svjesni momenta u kojem se nalaze Crna Gora i Budva, donijeli smo pravu odluku, kojom ćemo Budvu da istrgnemo iz čeljusti primitivizna, etno-nacionalizna i klerikalne politike u kojoj obitava posljednjih godina. Ali i da spasimo Budvu od kriminala i požude istih ljudi, koji se u lokalnu upravu vraćaju na velika vrata, zastupanih ovaj put od nekih novih lica. To su isti oni zbog čijih smo nepočinstava jednom mijenjali 'političku stranu'.

"Budvu ćemo, za vazda, da vratimo na mapu Crne Gore, a ne Boke kako bi neki željeli! Ujedno i da pomirimo duboko podijeljenje građane, rođake, kumove, prijatelje, gledajući u budućnost, a ne u prošlost vodeći računa o svima, bez izuzetka! Ova struktura mladih, novih ljudi, bez političke prošlosti, čistih biografija, sa vizijom budućnosti to obećava!”, saopšteno je iz OO SDP Budva.

Povezani članci

14. Septembar 2022.

GI 21. maj, DPS, SDP, SD i LP zajedno na izborima u Budvi

Bonus video: