AA: Dukaj imenovan za koordinatora opštinskog odbora u Podgorici u susret lokalnim izborima

"Zaduženja koordinatora će se odnositi, prvenstveno, na pripremu liste i neophodnih potpisa, te vođenju pregovora o eventualnim predizbornim koalicijama, ukoliko AA ne bude samostalno izašla na predstojeće izbore"

5547 pregleda 2 komentar(a)
Dukaj, Foto: Printscreen YouTube
Dukaj, Foto: Printscreen YouTube

Albanska alternativa (AA) saopštila je večeras da je Predsjednišvo te partije imenovalo je političkog direktora, Maraša Dukaja, za koordinatora opštinskog odbora u Podgorici, u susret lokalnim izborima koji će se održati 23. oktobra 2022. godine.

Dukaj je i ministar javne uprave u Vladi Crne Gore.

"Zaduženja koordinatora će se odnositi, prvenstveno, na pripremu liste i neophodnih potpisa, te vođenju pregovora o eventualnim predizbornim koalicijama, ukoliko AA ne bude samostalno izašla na predstojeće izbore. Podsjećamo da je Albanska alternativa najjači albanski politički subjekt u Crnoj Gori i da ima odbornike u svim opštinama u kojima Albanci žive u značajnijem broju. U dosadašnjem sazivu Skupštine Glavnog grada, AA je imala jednog odbornika", navodi se u saopštenju.

AA je navela da je "u svom političkom djelovanju pokazala da predstavlja partiju koja doprinosi unaprjeđenju i statusa Albanaca, ali i statusa institucija kojima upravlja, a koje nisu vezane isključivo za položaj Albanaca, već služe svim građanima Crne Gore i doprinose ukupnom razvoju države Crne Gore".

Bonus video: