Predata odbornička lista "SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad"

"Našim Danilovgradom upravljati iz Danilovgrada, stručno i odgovorno, svim srcem na konceptu građanskog i otvorenog društva", rekao je nosilac liste Željko Brajović

3219 pregleda 6 komentar(a)
Sa predaje liste, Foto: SDP
Sa predaje liste, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) Crne Gore saopštila je danas da je predata odbornička lista "SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad" za lokalne izbore u Danilovgradu 23. oktobra.

"Lista predstavlja politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje", ističe se u saopštenju SDP.

Nosilac liste Željko Brajović istakao je da je želja svih koje je okupio ovaj koncept da pokažu da se u Danilovgradu može raditi puno bolje i drugačije, na zadovoljstvo svih Danilovgrađana.

"Našim Danilovgradom upravljati iz Danilovgrada, stručno i odgovorno, svim srcem na konceptu građanskog i otvorenog društva", rekao je on.

Iz SDP dodaju da je "lista SDP i građani - Svim srcem za Danilovgrad" privukla pažnju brojnih Danilovgrađana kao izuzetno raznovrsna lista na kojoj se nalaze istaknuti i ugledni Danilovgrađani - studenti, radnici, umjetnici, istaknuti privrednici, magistri i doktori nauka iz raznih krajeva Danilovgrada, od kojih većina ranije nije bila aktivno politički angažovana".

"Misija je da naš grad učinimo pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života svih naših sugrađana, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život. Sigurni smo da će upravo naša lista biti najveće pozitivno iznenađenje predstojećih lokalnih izbora i pobjednički izbor Danilovgrađana koji žele život u boljem i ljepšem Danilovgradu", piše u saopštenju SDP.

Bonus video: