Bošković: Osvjedočeni ruski plaćenici koji čekaju da im Beograd kaže šta misle iza sebe imaju neuspjeli državni udar

Prema riječima Boškovića, sve je naročito jasno nakon posljednje sjednice Skupštine

10093 pregleda 51 komentar(a)
Bošković, Foto: Luka Zeković
Bošković, Foto: Luka Zeković

Svaki pokušaj destabilizacije Crne Gore biće spriječen, kao i svaki put do sada, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

On je rekao da najdobronamjernije savjetuju Demokratskom frontu (DF) i svima koji ih žele slijediti da se, kako je naveo, okanu manipulisanja i pokušaja stvaranja dodatne nestabilnosti države.

Bošković je kazao da “osvjedočeni ruski plaćenici, koji čekaju da im Beograd kaže šta misle, iza sebe imaju već jedan neuspjeli državni udar”.

“Pa im poručujemo da budu posebno oprezni sa planiranjem drugog. To što su udruženo i sa namjerom doveli do nefunkcionalnog Ustavnog suda, što su potezima, a sve navođeni daljinskim upravljačem iz Moskve i Beograda, planirano izazvali potpuni haos u državi, ne znači da ćemo sjedjeti skrštenih ruku i nijemo posmatrati kako žele da uruše preostale funkcionalne institucije u državi”, naveo je on.

Prema riječima Boškovića, sve je naročito jasno nakon posljednje sjednice Skupštine.

“Kada je upravo iz klupa ruske plaćeničke garniture pominjana mogućnost sukoba, uz prijetnje. Ali, zaboravili ste, vaših se prijetnji niko ne plaši, a posebno kada ih izriče onaj vaš funkcioner koji već četvrt vijeka samo to radi”, kazao je Bošković.

On je u saopštenju naveo da DF-u preporučuje da energiju i koncentraciju posvete argumentaciji koju će koristiti kada ih nadležni organi budu upitali “zašto baš njih pripadnici narko klana spominju u svojim kriptovanim komunikacijama”.

“Šta ste im dužni i šta ste im obećali, a nijeste još ispunili? Vaš očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, o kojem ćemo vjerovatno u budućnosti čitati iz neke nove kripto komunikacije, biće spriječen, kao svaki put do sada”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: